.
2019
Светот каталог на производи и прибор за професионални фризериФризерска облека

PRODUCTS N°: 3
Кимоно - PI-ERRE

Кимоно
PI-ERRE

Шефовите може да се направи на ткаенини : • дамката; • antistiro ; • cottons sanforized (pretreated); • сунѓер дамка (ц...

Шефовите може да се направи на ткаенини : • дамката; • antistiro ; • cottons sanforized (pretreated); • сунѓер дамка (ц...
ртовите - PI-ERRE

ртовите
PI-ERRE

нашите ртовите ние обезбеди antistiro дамка отпорни ткаенина и 100% полиестер со широк спектар на бои. ЗÐ...

нашите ртовите ние обезбеди antistiro дамка отпорни ткаенина и 100% полиестер со широк спектар на бои. ЗÐ...
престилки - PI-ERRE

престилки
PI-ERRE

водечка компанија со повеќе од 10 години искуство во областа • фризери • козметичари • МедицинскÐ...

водечка компанија со повеќе од 10 години искуство во областа • фризери • козметичари • МедицинскÐ...