.
2019
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionaleFurçat e flokëve

PRODUCTS N°: 16
PLATINUM furçë - cilindër qeramike - GIUBRA

PLATINUM furçë - cilindër qeramike
GIUBRA

Tags • qeramike cilindër veshura :ngrohjes është e shpërndarë në mënyrë të barabartë mbi dëmin sipërfaqe parandaluar të lëkurës dhe të flokëve. Një furçë bër...

Tags • qeramike cilindër veshura :ngrohjes është e shpërndarë në mënyrë të barabartë mbi dëmin sipërfaqe parandaluar të lëkurës dhe të flokëve. Një furçë bër...
DESIGNER STYLE IONIK - MUSTER

DESIGNER STYLE IONIK
MUSTER

Tags brushat termike Këto brushat janë të pajisura me fuçi qeramike të veshura, me efekt antistatike. Ata punojnë me teknologji jon negativ. Daulle tyre është shpuar dhe ...

Tags brushat termike Këto brushat janë të pajisura me fuçi qeramike të veshura, me efekt antistatike. Ata punojnë me teknologji jon negativ. Daulle tyre është shpuar dhe ...
Brushes PRO Grip - LABOR PRO

Brushes PRO Grip
LABOR PRO

Tags brushes PRO rrokje janë projektuar për të lehtësuar punën e floktar, ndërsa zbutjen dhe dele flokët. E veçanta e këtij produkti është marrëveshja tërthor e shpohe...

Tags brushes PRO rrokje janë projektuar për të lehtësuar punën e floktar, ndërsa zbutjen dhe dele flokët. E veçanta e këtij produkti është marrëveshja tërthor e shpohe...
D - tach - HAIR THINKING

D - tach
HAIR THINKING

Tags: Për vite të tëra, shumë designers kanë shtuar volumin dhe curls krijuar me ngrohje brushat dhe më pas duke i lënë ata të ftohtë në ajër. Duke punuar në parimin s...

Tags: Për vite të tëra, shumë designers kanë shtuar volumin dhe curls krijuar me ngrohje brushat dhe më pas duke i lënë ata të ftohtë në ajër. Duke punuar në parimin s...
Dawa Creative Brushes - DAWA

Dawa Creative Brushes
DAWA

Tags Giuseppe D'Elia ka Dawa CREATIVE brushes brushat e para të cilat janë shquar jo vetëm për origjinalitet, por edhe për mbështetjen e tyre terapeutike. Të gjitha kompone...

Tags Giuseppe D'Elia ka Dawa CREATIVE brushes brushat e para të cilat janë shquar jo vetëm për origjinalitet, por edhe për mbështetjen e tyre terapeutike. Të gjitha kompone...
HOT IRON Jon BRUSH - SABBADINI

HOT IRON Jon BRUSH
SABBADINI

- roll xham me turmalinë, arrin temperaturën e saktë të ajrit emetuar nga tharëse - Funksioni i izolues brendshme druri, do të thotë serul emaluara jashtme ruajtur - Pronat...

- roll xham me turmalinë, arrin temperaturën e saktë të ajrit emetuar nga tharëse - Funksioni i izolues brendshme druri, do të thotë serul emaluara jashtme ruajtur - Pronat...
Y.S. PARK - bërë në Japoni - SABBADINI

Y.S. PARK - bërë në Japoni
SABBADINI

Tags veprat e artit në majë të gishtave tuaj Linja përfshin : Tags Karboni i zi - furçat prej karboni 7 diametra dispozicion: 38-42-48-54-60-67-77 mm - Shumë të lehta dh...

Tags veprat e artit në majë të gishtave tuaj Linja përfshin : Tags Karboni i zi - furçat prej karboni 7 diametra dispozicion: 38-42-48-54-60-67-77 mm - Shumë të lehta dh...
kënd RED - UPGRADE

kënd RED
UPGRADE

Tags KUQ Kënd është furçë anti - statike, profesionale dhe mbi të gjitha shumë të avancuar teknologjikisht. Struktura konkave trekëndësh formë lehtëson fish - tharje, s...

Tags KUQ Kënd është furçë anti - statike, profesionale dhe mbi të gjitha shumë të avancuar teknologjikisht. Struktura konkave trekëndësh formë lehtëson fish - tharje, s...
SISTEMI CERAMIK - CERAMIK

SISTEMI CERAMIK
CERAMIK

furçë që sjell bakteret Në rul e brushave CERAMIK ka një qeramike silikon veçantë carryover aplikuar me një teknikë të veçantë lazer. CERAMIK përkryer shpërndan ngro...

furçë që sjell bakteret Në rul e brushave CERAMIK ka një qeramike silikon veçantë carryover aplikuar me një teknikë të veçantë lazer. CERAMIK përkryer shpërndan ngro...
GHD Brushes dhe hojet e dyllit - GHD

GHD Brushes dhe hojet e dyllit
GHD

Tags brushat me shpohet natyroremë çdo lloj krehër që ju mund ndoshta duhet. Zhvilluar me stilistët më të mira profesionalebrushat GHD dhe kombinezon të ndihmojë define st...

Tags brushat me shpohet natyroremë çdo lloj krehër që ju mund ndoshta duhet. Zhvilluar me stilistët më të mira profesionalebrushat GHD dhe kombinezon të ndihmojë define st...
ALSA : BRUSH TEKNOLOGJIA - SABBADINI

ALSA : BRUSH TEKNOLOGJIA
SABBADINI

Tags NË turmalinë kufiri i ri i hekurosje 6 madhësive në dispozicion :. 16-20-25-33-43-53 mm Një koncept i ri, kompania brushat turmalinë SABBADINI janë projektuar dhe ndÃ...

Tags NË turmalinë kufiri i ri i hekurosje 6 madhësive në dispozicion :. 16-20-25-33-43-53 mm Një koncept i ri, kompania brushat turmalinë SABBADINI janë projektuar dhe ndÃ...
BRUSH ekstra të gjatë Cadiveu - 3BTEAM

BRUSH ekstra të gjatë Cadiveu
3BTEAM

Tags formë të veçantë e zgjatur e bën të lehtë për dele, veçanërisht në qoftë se ju keni një flokë veçanërisht gjatë dhe të trashë. Trajtuar prej druri ofron for...

Tags formë të veçantë e zgjatur e bën të lehtë për dele, veçanërisht në qoftë se ju keni një flokë veçanërisht gjatë dhe të trashë. Trajtuar prej druri ofron for...
NGJYRA SOFT Touch - 3ME MAESTRI ELVARES

NGJYRA SOFT Touch
3ME MAESTRI ELVARES

Tags ngjyra të reja për një më të sy- infektues pa sakrifikuar profesionalizmit. Touch termike SOFT, me tuba alumini, najlon ngrihet ngrohjes profesionale rezistente trajtuar ...

Tags ngjyra të reja për një më të sy- infektues pa sakrifikuar profesionalizmit. Touch termike SOFT, me tuba alumini, najlon ngrihet ngrohjes profesionale rezistente trajtuar ...
Touch Soft Black & White - 3ME MAESTRI ELVARES

Touch Soft Black & White
3ME MAESTRI ELVARES

Tags touch si e butë si kadife dhe dizajn ergonomik për të trajtuar e drurit hirit pikturuar prekje të butë, furçë profesionale të 3ME. TOUCH SOFT është një linjë të p...

Tags touch si e butë si kadife dhe dizajn ergonomik për të trajtuar e drurit hirit pikturuar prekje të butë, furçë profesionale të 3ME. TOUCH SOFT është një linjë të p...
Brushes D : siguresave - BHS

Brushes D : siguresave
BHS

furçë D : siguresave të madhe banesë. Furçë Air ideale për krehje pa elektrifikoj të gjatë flokët tuaj apo të mesme. Furçë D : siguresave raundin e veshura qeramike +...

furçë D : siguresave të madhe banesë. Furçë Air ideale për krehje pa elektrifikoj të gjatë flokët tuaj apo të mesme. Furçë D : siguresave raundin e veshura qeramike +...
Brushat e linjës - Airpower - 3ME MAESTRI ELVARES

Brushat e linjës - Airpower
3ME MAESTRI ELVARES

Një koncept revolucionar të re për qarkullimin e furçë e ajrit të nxehtë me teknologji inovative që ju lejon për të stilist flokëve të përgjysmojë herë përpunimit....

Një koncept revolucionar të re për qarkullimin e furçë e ajrit të nxehtë me teknologji inovative që ju lejon për të stilist flokëve të përgjysmojë herë përpunimit....