elenco Aziende - HOME PAGE -

kimonos
< PI-ERRE BACK

Rrobat e flokëve - PI-ERRE


KIMONOS
Kimoni
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt parë Visits: 64740 herë

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
kimonos
Kimoni
Tags Krerët mund të bëhen prej pëlhurave :
• njollë ;
• antistiro ;
• pambuku sanforized (pretreated) ;
• sfungjer njollë (të zezë) ;
dhe janë gjithashtu të mundshme në një gamë të gjerë ngjyrash.
Kompania PI - ERRE Rrobat e punës garanton cilësinë e produkteve të saj, të gjithë i nënshtrohen kontrollit të cilësisë, nga lëndë të para për arritjet përfundimtare. Të gjitha komponentët janë nënshtruar testeve të rrepta.
Të gjitha produktet janë të vërteta PI - ERRE bërë në Itali, të lejojë që të jetojnë dhe të dal në biznesin e tyre, të veshur me rroba dhe duke përdorur një të menduarit të rehatshme dhe në modë e një ekip kompakt, të vendosur, dinamik dhe profesional.
Marrëdhënia kompani - klient është konstante dhe e domosdoshme për të plotësuar çdo nevojë :. Ideve dhe prerogativat do të studiuar me kujdes dhe diskutuar nga një konsulent i kualifikuar i biznesit që vjen direkt në lokalet e konsumatorit
Konsumatori është ndjekur me seriozitet dhe profesionalizëm, në mënyrë për të rritur imazhin e saj dhe imazhi i biznesit të tij.
Rroba PI - ERRE Puna është sinonim i cilësisë.


Kompani

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy