INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


PLATE Straightening TITANIUM CAD132
PLATE Straightening TITANIUM CAD132 - 3BTEAM - Hair Straighteners

PLATE Straightening TITANIUM CAD132
3BTEAM - Hair Straighteners


me MP3 player të integruar

pjatë Tags straightening titan CAD132 integruar MP3 player me 2 GB me teknologji argjendi nano, jonik dhe infra të kuqe, për një rezultat të përsosur pa shkaktuar dëme të flokëve.

Features

:
• MP3 player me built- in stereo speakers ;
• Ekran Digital për kontrollin e lojtar dhe temperatura ;
• ngrohje Ultra - fast ;
• materiale plastike rezistent ndaj temperaturave të larta ;
• Ideal për përdorim në kombinim me trajtimet për kapilare rikonstruksioni Cadiveu.

X

privacy