INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


BABYLISS PRO Dishepullizimi
BABYLISS PRO Dishepullizimi - BABYLISS PRO - Hair Straighteners

BABYLISS PRO Dishepullizimi
BABYLISS PRO - Hair Straighteners


BAB2091INK - në ekstra - pjatë qeramike - titan

Tags straightener performancë të lartë me pjatë të gjatë ekstra (28 x 110 mm) për një sipërfaqe më të madhe zbutjen dhe, për këtë arsye, një kursim kohe.
Jetën më të gjatë për shkak të veshjes së pllaka qeramike - Titanium.
Një element ngrohje për ngrohjen e fundit të çast, një temperaturë shumë të lartë (deri në 230 ° C) dhe garantimin e uniformitetit dhe stabilitetin e temperaturës. A kontrolli temperature prej 150 ° C deri 230 ° C.
Gjenerator jon Real negativ, i jep butësi dhe shkëlqim eliminuar ngarkesen elektrike nga flokët.
Kursimit të energjisë, vetëm 70 W për performancën maksimale.
Zbutja përsosur në 1 hap.
Në dispozicion në ngjyra:. Bardhë dhe i kuq

Related

Triple IRON - BABYLISS PRO
Curling DIGITAL IRON - BABYLISS PRO
PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO' - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2071E - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2654NTE - BABYLISS PRO
Pllaka EKSPERT Sleek - BABYLISS PRO
BABYLISS Sleek EKSPERT - BABYLISS PRO
BABYLISS THATA & shpjegoj - BABYLISS PRO

X

privacy