INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Hair Straighteners

PRODUCTS N°: 10
PLATE Frise - BABYLISS PRO

PLATE Frise
BABYLISS PRO

Tags frize pjatë - teknologji - titan turmalinë -. Pllaka 60 mm e gjerë - Temperatura e ndryshueshme 120-200 Â ¡ C. . - Switch Fuqia dhe tregues të lehta operacion : on / off...

Tags frize pjatë - teknologji - titan turmalinë -. Pllaka 60 mm e gjerë - Temperatura e ndryshueshme 120-200 Â ¡ C. . - Switch Fuqia dhe tregues të lehta operacion : on / off -. Kurrizit i kthyeshëm 2.7 m profesional - 125 W. ...

X

privacy