INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


PLATE - BAB2071E
PLATE - BAB2071E - BABYLISS PRO - Hair Straighteners

PLATE - BAB2071E
BABYLISS PRO - Hair Straighteners


PIASTRA - BAB2071E

Tags ULTRA Përshkrim
pllaka 25 mm
nanotitanium + Sol Xhel
Teknologji nanotitanium :. Kohëzgjatja e pllakave të pakrahasueshme dhe të rezistencës ekstreme të temperaturave të larta
Teknologji të Sol - Gel : koeficienti i përmirësuar smoothness. Nuk ka tufë.
40 % më e vështirë, pjata më të qëndrueshme.
25 % + qetë.
Zero fërkime.
Lundrues pllaka qeramike dhe lakuar për një rrokje të përsosur.
Avancuar Heat Management System :
- Ngrohje menjëhershëm ;
-. Homogjeniteti dhe stabiliteti temperatura e garantuar
Kaloni Operacioni 3 dhe dritat tregues për nivelin e temperaturës.
Këshilla të izoluara për më shumë komoditet.
Kontakt rrotullues 2.70 m.

Related

Triple IRON - BABYLISS PRO
Curling DIGITAL IRON - BABYLISS PRO
BABYLISS PRO Dishepullizimi - BABYLISS PRO
PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO' - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2654NTE - BABYLISS PRO
Pllaka EKSPERT Sleek - BABYLISS PRO
BABYLISS Sleek EKSPERT - BABYLISS PRO
BABYLISS THATA & shpjegoj - BABYLISS PRO

X

privacy