INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


PLATE - BAB2654NTE
PLATE - BAB2654NTE - BABYLISS PRO - Hair Straighteners

PLATE - BAB2654NTE
BABYLISS PRO - Hair Straighteners


PIASTRA - BAB2654NTE

Tags: Veshje qeramike me nano - titan + teknologji Sol -Gel.
Falë kësaj teknologjie, fletët janë të hollë dhe të sigurojë një Scroll shkëlqyer, hekurosje përsosur në injoroj një sy, një lustër pasqyrë -si pa efekt elektrostatike, një respekt më të madh për flokët, sepse zero fërkime.
Kjo shtresë pllaka me 40% e pllaka më e vështirë dhe më të qëndrueshme, rezistente ndaj gërvishtjet.
Pllaka lundrues :. Lehtë për të krijuar valët dhe curls dhe rrathë
Sistem mbyllje për arritjen e temperaturës maksimale edhe më të shpejtë.
Element qeramike ngrohje :. Stabiliteti temperatura e garantuar për shkallë më të afërt ½ - shërim i menjëhershëm
Switch dhe funksionimin dritë tregues.
Dizajn ergonomik për më shumë komoditet.
Kontakt rrotullues 2.70 m.
Tensioni dyfishtë.

Related

Triple IRON - BABYLISS PRO
Curling DIGITAL IRON - BABYLISS PRO
BABYLISS PRO Dishepullizimi - BABYLISS PRO
PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO' - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2071E - BABYLISS PRO
Pllaka EKSPERT Sleek - BABYLISS PRO
BABYLISS Sleek EKSPERT - BABYLISS PRO
BABYLISS THATA & shpjegoj - BABYLISS PRO

X

privacy