INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


PLATE Frise
PLATE Frise - BABYLISS PRO - Hair Straighteners

PLATE Frise
BABYLISS PRO - Hair Straighteners


cod . BAB2512TTE

Tags frize pjatë - teknologji - titan turmalinë
-. Pllaka 60 mm e gjerë
- Temperatura e ndryshueshme 120-200 Â ¡ C.
. - Switch Fuqia dhe tregues të lehta operacion : on / off
-. Kurrizit i kthyeshëm 2.7 m profesional
- 125 W.

Related

Triple IRON - BABYLISS PRO
Curling DIGITAL IRON - BABYLISS PRO
BABYLISS PRO Dishepullizimi - BABYLISS PRO
PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO' - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2071E - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2654NTE - BABYLISS PRO
Pllaka EKSPERT Sleek - BABYLISS PRO
BABYLISS Sleek EKSPERT - BABYLISS PRO
BABYLISS THATA & shpjegoj - BABYLISS PRO

X

privacy