INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO'
PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO' - BABYLISS PRO - Hair Straighteners

PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO'
BABYLISS PRO - Hair Straighteners


PIASTRA professionale' TITANIUM NANO'

Tags Sleek BAB2072E EKSPERT
Pjatë me teknologji nano titan Veshje dhe Sol - Gel :
Teknologji titan nano :. Periudhë e pllaka pakrahasueshme dhe rezistencës ekstreme ndaj temperaturave të larta
Teknologji të Sol - Gel : koeficienti i përmirësuar smoothness. Nuk ka tufë.
Pllaka me masat e jashtëzakonshme 24x120 mm.
Avancuar Menaxhimi Heat :. Ngrohje menjëhershëm, homogjeniteti dhe stabiliteti garantuar
Temperatura shumë të larta maksimale : 230 ° C.
Përshtatja e temperaturës shumë të lartë : 230 ° C.
Vetëm 60 W për efektivitetin maksimal.
Lightweight :. 230 gr
Kontakt rrotullues profesionale :. 2,70 m
Një pasim i vetëm është e mjaftueshme për të marrë një zbutjen përsosur.
Hartimin e saj ju lejon të kryer curls.

Related

Triple IRON - BABYLISS PRO
Curling DIGITAL IRON - BABYLISS PRO
BABYLISS PRO Dishepullizimi - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2071E - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2654NTE - BABYLISS PRO
Pllaka EKSPERT Sleek - BABYLISS PRO
BABYLISS Sleek EKSPERT - BABYLISS PRO
BABYLISS THATA & shpjegoj - BABYLISS PRO

X

privacy