INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


Pllaka EKSPERT Sleek
Pllaka EKSPERT Sleek - BABYLISS PRO - Hair Straighteners

Pllaka EKSPERT Sleek
BABYLISS PRO - Hair Straighteners


Pjastër Sleek EKSPERT

Tags cod. BAB2072E
pllaka XTP * nanotitanium + sol - xhel Veshje
• Teknologji nanotitanium :. qëndrueshmëri paarritshëm nga pllaka (+40 %) dhe rezistencë ekstreme të temperaturave të larta
• Sol - Gel Teknologji : përmirësimi i mëtejshëm i faktorit Creep (+25 %). Zero fërkime.
• Pllaka e madhësisë të jashtëzakonshme 24 x 120 mm.
• Menaxhimi i Avancuar Heat :. arritur temperaturën ultrafast dhe stabilitetin e garantuar me një saktësi prej një gjysmë shkallë përgjatë fillesë
• temperaturë shumë të lartë (230 ° C).
• Kontrolli i temperaturës (115-230 ° C).
• Eko - përgjegjës :. vetëm 60 W për këtë nivel të performancës
• pesha Light:. 230 gr
• kurrizit i kthyeshëm 2.7 m profesional.

Related

Triple IRON - BABYLISS PRO
Curling DIGITAL IRON - BABYLISS PRO
BABYLISS PRO Dishepullizimi - BABYLISS PRO
PLATE PROFESIONAL' TITANIUM NANO' - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2071E - BABYLISS PRO
PLATE - BAB2654NTE - BABYLISS PRO
BABYLISS Sleek EKSPERT - BABYLISS PRO
BABYLISS THATA & shpjegoj - BABYLISS PRO

X

privacy