INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë
AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë - BHS - Hair Straighteners

AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë
BHS - Hair Straighteners


AF6000 C / T - B32 mm - Ceramica turmalinë Biostone

Pjatë për një hekurosje profesional në krye të çdo lloj të flokëve. Butë dhe të lehtë për të trajtuarglides butësisht mbi capelii për një vetëm T-shirt ose për të krijuar lëvizje të butë dhe të valëzuara.
Pllakat janë qeramike / turmalinë / Biostone 32mm x 100mm. Sistemi lundrues i jastekë silikoni
Display Digital : 170 °190 °210 °220 °230 ° C + / - 2 ° - (100 -240 volt).
sensor automatike për shërimin e temperaturës menjëhershëm gjatë përdorimit.
LED ekran me dixhital. Ajo fiket automatikisht pas 30 minutave nëse papërdorura.
Trupi origjinal për përdorim të rehatshëm.

Related

BHS - AF6000 Titanium 32 mm - BHS
AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe - BHS
Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm - BHS

X

privacy