INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe
AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe - BHS - Hair Straighteners

AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe
BHS - Hair Straighteners


AF6000 FS C / T Piastra në Ceramica turmalinë - Filippo Sepe

Pllaka qeramike turmalinë 32mm x 100mm. Sistemi lundrues i jastekë silikoni
Kjo përshtatet me çdo seksion të fillesë
Digital Afisho : 170 °190 °210 °220 °230 ° + / - 2 ° - (100-240 VOLTS).
sensor automatike për shërim të menjëhershëm të temperaturës gjatë përdorimit.
Led ekran dixhitalmbyllet off automatikisht pas 30 minutavenëse nuk përdoren.
shell origjinale për përdorim të rehatshëm.
Ideal për hekurit dhe / ose të krijojë lëvizje edhe lloje të ndryshme të flokëve të zbardhura në 170a ¡ C.

Related

BHS - AF6000 Titanium 32 mm - BHS
AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë - BHS
Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm - BHS

X

privacy