INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


BHS - AF6000 Titanium 32 mm
BHS - AF6000 Titanium 32 mm - BHS - Hair Straighteners

BHS - AF6000 Titanium 32 mm
BHS - Hair Straighteners


BHS - AF6000 Titanium 32 mm

BHS - AF6000 32 mm titan pjatë
trajtimet profesionale drejtimi që përdorin komponente me keratin dhe / ose hekur normalisht
* Pllaka Titanium T.3 - 32 mm x 100 mmSistemi lundrues në pads silikoni
* Digital 170 ° ; 190 ° ; 210 ° ; 220 ° ; 230 ° C + / - 2 ° ; - tensionit të dyfishtë (100 ~ 240 volt)
* Sensor automatike për shërimin e temperaturës menjëhershëm gjatë përdorimit
* Led Display Digitalautomatikisht fiket pas 30 min. (Nëse nuk përdoret)
* organ origjinal për përdorim të rehatshëm.

Related

AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe - BHS
AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë - BHS
Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm - BHS

X

privacy