INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Hair Straighteners

PRODUCTS N°: 5
Qeramike kon Hekuri / Toourmalina / Biostone - BHS

Qeramike kon Hekuri / Toourmalina / Biostone
BHS

Tags Hekuri kon qeramike / turmalinë / Biostone, krijon valët dhe curls me lehtësi. Rregullorja Digital temperatura 160A ¡ të 220A ¡ C. Mund të përdoret edhe në flokët e ...

Tags Hekuri kon qeramike / turmalinë / Biostone, krijon valët dhe curls me lehtësi. Rregullorja Digital temperatura 160A ¡ të 220A ¡ C. Mund të përdoret edhe në flokët e zbardhura. ...

X

privacy