INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm
Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm - BHS - Hair Straighteners

Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm
BHS - Hair Straighteners


Piastra lagësht apo të thatë 30 mm

Tags BHS lagësht apo të thatë super hekurosje pjatë straitt dhe të thatë flokët tuaj në të njëjtën kohë.
Ne ishim katër vitet e para më parë në Itali për të ofruar pjatë profesionale që e tharë dhe e hekurt në të njëjtën kohë (nuk prodhimit tonë dhe markë) suksesi është ishte e madhe, por për fat të keqartikull kishte disa dezertimet teknika të mrekullueshëm pas një kohe të shkurtër. Tani pas disa hulumtimeve dhe testeve, dhe sidomos pas ngutshme kërkesën e shpërndarësit tanë, kemi bërë direkt me markë BHS lagësht apo të thatë straitt super, eliminimin e dezertimet e mëparshme të tilla si : pllaka, bordi elektronike, kurrizit i kthyeshëm dhe trupi. Made e pllaka qeramike / turmalinë me kontrollues lart dhe analog temperaturë që lejon përdorimin e saj nëmë të ekstreme.

Related

BHS - AF6000 Titanium 32 mm - BHS
AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe - BHS
AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë - BHS

X

privacy