INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


Qeramike kon Hekuri / Toourmalina / Biostone
Qeramike kon Hekuri / Toourmalina / Biostone - BHS - Hair Straighteners

Qeramike kon Hekuri / Toourmalina / Biostone
BHS - Hair Straighteners


Ferro conico Ceramica / Toourmalina / Biostone

Tags Hekuri kon qeramike / turmalinë / Biostone, krijon valët dhe curls me lehtësi. Rregullorja Digital temperatura 160A ¡ të 220A ¡ C.
Mund të përdoret edhe në flokët e zbardhura.

Related

BHS - AF6000 Titanium 32 mm - BHS
AF6000 FS C / T turmalinë qeramike Plate - Filippo Sepe - BHS
AF6000 C / T - B32 mm - Biostone qeramike turmalinë - BHS
Pjatë lagësht apo të thatë 30 mm - BHS

X

privacy