INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


IOGENIX : jonik STEAM straightener
IOGENIX : jonik STEAM straightener - DUNE 90 - Hair Straighteners

IOGENIX : jonik STEAM straightener
DUNE 90 - Hair Straighteners


IOGENIX : jonik STEAM straightener

Tags: art pjatë ngrohës IONO STEAM TEKNOLOGJIA. D 90 230

- Temperatura LED dhe jon

- Button 3 settings : off - të ulët - të lartë

- në dhe jashtë butonin on / off

- Button + - Rregullatori i ngrohjes deri në 230 °

- Kavo ushqyese rradhës profesional

- Jon Nano Silver turmalinë qeramike Teknologji : eliminon flokë kaçurrela dhe mbron flokët nga dëmtimi i ngjyrës. Ion gjenerator deri në 2 milion x/cm3.

- kombinezon anulohet Detangling në 3 lartësitë

Rezultatet


Sistemi i ri i teknologjisë së lartë 2 - fazë mund të bëjnë gjëra të mëdha për flokët tuaj. Në sajë të teknologjisë nano,flokët do të rrëshqas të butë në pjatë, dheturmalinë veshja qeramike do t'i mbrojë ata nga dëme të ngrohjes.
Para se të mbush jon avull dhe largimin e lagështi do të bëjë flokët e gjatë të drejtë, i butë dhe me shkëlqim.

PËRFITIMET

E jonik STEAM
Pronat jonik neutralizuar akuzat pozitive në ajër, duke reduktuar elektrike statike që shkakton paqartë dhe paqëndrueshmërinë e flokëve. Me IOGENIX Jon flokeve straightener Steam do të bëhet menjëherë më të menaxhueshme dhe me shkëlqim.

Related

ORANGE Passion - DUNE 90
T25 + Passion KIT VOGLA - DUNE 90
Cobras Passion - DUNE 90

X

privacy