INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


ORANGE Passion
ORANGE Passion - DUNE 90 - Hair Straighteners

ORANGE Passion
DUNE 90 - Hair Straighteners


ndihet me volum

• pjatë

profesionale hekurosje xham, zeroja - rezistente përfundojë.
• Teknologji : pllaka qeramike lart. Siguron shpërndarjen e ngrohjes në mënyrë uniforme dhe një shkathtësi e përdorim vetëm.
• shpërndarje më të mirë të ngrohjes, forca maksimale dhe qëndrueshmëri në temperatura të larta.
• pajisje të kontrollit të temperaturës elektronike, rezistenca vetë- rregullimin e PTC.
• Kablli i rradhës 360 gradë.
• Temperatura Operative 80-220 ° C.

Related

T25 + Passion KIT VOGLA - DUNE 90
Cobras Passion - DUNE 90
IOGENIX : jonik STEAM straightener - DUNE 90

X

privacy