INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


T25 + Passion KIT VOGLA
T25 + Passion KIT VOGLA - DUNE 90 - Hair Straighteners

T25 + Passion KIT VOGLA
DUNE 90 - Hair Straighteners


për një fije floku të qetë dhe me onde

Kit Tags përbëhet nga ngrohës pjatë pasion T25 dhe T25 VOGLA Titanium qeramike.
Hekurosje profesional Titanium Plate, rocker cushioned. Rrezaton ngrohjes direkt brenda flokëve duke shmangur tharjen e strukturës së saj të brendshëm.
• Për të qetë dhe të valëzuar efekt
• Display me elektronike
• Vetë - rregullimin PTC rezistencës
• Siguria

• Sipërfaqja hekurosje 25x90 mm ​​
• Cilësia e garantuar
• Kontrolli i temperaturës Elektronike
• Kursimi i energjisë
• tensionit Universal 110-240 V
• kabllor Fuqia 360 ° rradhës
Tags T25 VOGLA
qeramike pjatë />
• Sipërfaqja hekurosje 13x55 mm
• Vetë - rregullimin PTC rezistencës
• mbuluar mbrojtëse
• tensionit universal 110-240 V

Related

ORANGE Passion - DUNE 90
Cobras Passion - DUNE 90
IOGENIX : jonik STEAM straightener - DUNE 90

X

privacy