INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë
CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë - GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners

CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë
GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners


CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë

pllaka

CP3 janëpikë referimi të të gjithë prodhimit Gama profesionale. CP3 për të konfirmuar instrumentin tradicionalisht të domosdoshëm për të marrë një shije bukuri estetike bashkëkohore.
Features :
• Teknologjia dixhitale, për një kontroll të vazhdueshëm ;
• rregullimin temperaturën nga 150 ° C deri 220 ° C ;
• ngrohje në sekonda, garanton shpejtësi maksimale në krijimin hairstyle ;
• dobishëm dhe i lehtë, duke lejuar më shumë liri dhe lehtësinë e përdorimit ;
• vdes turmalinë, japin shndrit dhe butësi në flokë ;
• kurrizit 3 metër i kthyeshëm.

Related

IHT TITANIUM - GAMA PROFESSIONAL
IHT BLACK - GAMA PROFESSIONAL
IHT XXL - GAMA PROFESSIONAL

X

privacy