INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


IHT BLACK
IHT BLACK - GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners

IHT BLACK
GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners


pjatë turmalinë

Tags IHT, më pak kohë dhe rezultat më të mirë. Teknologji IHT (Instant nxehtësisë Teknologjia) lejon shpejtësi maksimale në krijimin hairstyle ju dëshironi, duke mbrojtur flokët e sajë të uniformitetit të shquar në ngrohje të vdesin.
Features :
• Teknologjia dixhitale, për një kontroll të vazhdueshëm ;
• kontrollit elektronik temperature prej 140 ° C deri 230 ° C ;
• Funksioni Memory : shtypur butonin për 3 sekonda për të ruajtur temperaturën e dëshiruar ;
• Të lehtë dhe të lehtë për të trajtuar për të përsosur në çast ;
• vdes turmalinë, japin shndrit dhe butësi në flokë ;
• kurrizit 3 metër i kthyeshëm.

Related

IHT TITANIUM - GAMA PROFESSIONAL
IHT XXL - GAMA PROFESSIONAL
CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë - GAMA PROFESSIONAL

X

privacy