INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


IHT TITANIUM
IHT TITANIUM - GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners

IHT TITANIUM
GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners


pjatë titan

Tags Teknologji dhe projektimit që magjeps dhe të japin tronditje e krijimeve dhe hairstyles gjithmonë të përsosur për një fije floku të shkëlqyer në një kalim të vetëm.
IHT TITANIUM është e pajisur me të veçantë vdes veshura me një material të reja të tilla si titan e cila lejon për qëndrueshmëri më të madhe.
Features :
• Teknologjia dixhitale, për një kontroll të vazhdueshëm ;
• kontrollit elektronik temperature prej 140 ° C deri 230 ° C ;
• Funksioni Memory : shtypur butonin për 3 sekonda për të ruajtur temperaturën e dëshiruar ;
• Të lehtë dhe të lehtë për të trajtuar për të përsosur në çast ;
• vdes titan për qëndrueshmëri shtuar ;
• kurrizit 3 metër i kthyeshëm.

Related

IHT BLACK - GAMA PROFESSIONAL
IHT XXL - GAMA PROFESSIONAL
CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë - GAMA PROFESSIONAL

X

privacy