INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


IHT XXL
IHT XXL - GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners

IHT XXL
GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners


pjatë shumë i madh

Tags: teknologji IHT bëhet e tepërt.
Pjatë XXL IHT është një styler profesional që lejon stilistët për të krijuar hairstyles më i shpejtë në sajë të sipërfaqes shtesë të madhe e të cilave janë të nxehtë vdes në mënyrë të barabartë dhe të qetë. Turmalinë të cilat janë të veshur, i jep butësi dhe të shkëlqejë në flokë.
Features :
• Teknologjia dixhitale, për një kontroll të vazhdueshëm ;
• kontrollit elektronik temperature prej 140 ° C deri 230 ° C ;
• Funksioni Memory : shtypur butonin për 3 sekonda për të ruajtur temperaturën e dëshiruar ;
• Të lehtë dhe të lehtë për të trajtuar për të përsosur në çast ;
• vdes turmalinë, japin shndrit dhe butësi në flokë ;
• kurrizit 3 metër i kthyeshëm.

Related

IHT TITANIUM - GAMA PROFESSIONAL
IHT BLACK - GAMA PROFESSIONAL
CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë - GAMA PROFESSIONAL

X

privacy