INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


TEFLONED IRON
TEFLONED IRON - GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners

TEFLONED IRON
GAMA PROFESSIONAL - Hair Straighteners


Ferro TEFLONATO

-. Teflon veshura për shndrit shtesë dhe respektimin e flokëve të njeriut
- Ngrohje Fast dhe temperaturë të lartë dhe të punës konstante
.-. Ergonomik trajtuar dhe i lehtë
-. Kthyeshëm Kablli i
-. Në dispozicion në madhësi të ndryshme dhe dimensione

Related

IHT TITANIUM - GAMA PROFESSIONAL
IHT BLACK - GAMA PROFESSIONAL
IHT XXL - GAMA PROFESSIONAL
CP3 DIGITAL LASER Jon turmalinë - GAMA PROFESSIONAL

X

privacy