INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


GHD Deluxe Wonderland shtator
GHD Deluxe Wonderland shtator - GHD - Hair Straighteners

GHD Deluxe Wonderland shtator
GHD - Hair Straighteners


Tags dhuratë vendosur i cili përfshin një Wonderland GHD styler , një coprilamelle dhe një Wonderland GHD ™ ajrit.

Për ato

për Krishtlindje nuk do të humbasë asgjë... një perlë e vërtetë që kap thelbin e GHD, pushtet, cilësi dhe teknologji për pabesueshme ditë flokët e mirë

X

privacy