INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


GHD ECLIPSE ®
GHD ECLIPSE ® - GHD - Hair Straighteners

GHD ECLIPSE ®
GHD - Hair Straighteners


një styler ri për një epokë të re

Tags GHD ECLIPSE ® ështëGHD styler re dhe inovative. Në gjendje të shpejt dhe me lehtësi të zbutur çdo lloj flokët, GHD Eclipse ® do të revolucionarizojnë styling flokët më të vështirë. Me anë të teknologjisë së re patentuar tri- zonë ™ - zhvilluar ekskluzivisht nga studiuesit GHD për të shoqërohet me një epokë të re të styling - GHD ECLIPSE ® është në gjendje për të transformuar flokët tuaj më të vështirë, të tilla si ato të shumë kaçurrel, i dredhur ose afro. Ai gjithashtu arriti të seksioneve të stilit të mëdha, duke e bërë atë shumë më të shpejtë e flokëve styling.

Tags GHD ECLIPSEri ® përdor ngrohje menjëhershëm që vjen nga blades në formë të përkryer, për të marrë rezultatin më të mirë të arritur ndonjëherë në kohën më të shkurtër të mundshme. Ri tri- zone 6 ™ përdor sensorë inteligjente (tre në çdo teh) për të parandaluar humbjen e nxehtësisë gjatë styling dhe mban konstante temperaturën në 185 ° C, në temperaturën ideale për rezultatet më të mira.

Specifikimet

:
• teknologji të reja gjeneruese. Teknologji unike dhe patentuar përdor gjashtë trizone ™ sensorë inteligjente (tre teh) për të parandaluar çdo humbje të nxehtësisë gjatë styling dhe për të mbajtur konstante temperaturën në çdo të kalojë.
• Një ngrohjes në mënyrë më efikase. Temperatura e 185 ° C është mbajtur konstante për kohëzgjatjen e styling. Kjo është temperatura ideale për styling flokët dhe për të marrë rezultatet më të mira.
• Styling në një kalim të vetëm. Rezultate befasuese nga kalimin e parë.
• Strips e saktësi ultra - hollë. Për të transferuar më shumë për ngrohje në flokë, efikasitet më të mirë dhe stili i patëmetë.
• Trupi ftohtë në të prekur. Izolim Aerogel për rrokje më të rehatshme.

X

privacy