INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


GREENION straightening pranga
GREENION straightening pranga - GREENION - Hair Straighteners

GREENION straightening pranga
GREENION - Hair Straighteners


GREENION straightening pranga

Tags Ata përdorin një teknologji të reja që depërton cuticle flokët dhe lëvore, duke rritur nivelet e lagështisë për të lënë flokët e butë dhe me shkëlqim dhe të nxitur rritjen.
• pllaka qeramike mobilje.
• cilindër rrumbullakosura.
• Veprimi - jonizues.
• kontrolli Digital e ndryshimit të temperaturës.
• nxehet në 450 gradë Fahrenheit.
•kontrollin automatik ul temperaturën hekuri në 350 gradë Fahrenheit, kurhekuri është depozituar pse nuk është në përdorim. Kur temperatura është marrë shpejt shkon prapa në vendosjen fillestare. Ky funksion rrit jetëgjatësinë e hekurit dhe e mban trajtuar ftohtë.
• Tensioni dyfishtë :. 110 V - 240 V (ju mund të kenë nevojë për të blerë një përshtatës për përdorim jashtë Shteteve të Bashkuara)
•Inteligjente Celsius / Fahrenheit Konvertimi automatikisht switches midis Celsius Fahrenheit dhe mënyra në varësi të tensionit të rrymës.

Related

X

privacy