INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


ADAMANTIUM TWIN POWER
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG - Hair Straighteners

ADAMANTIUM TWIN POWER
HG - Hair Straighteners


infra të kuqe pjatë

Tags zvogëlon kohën e dele. Kokës rrezatuar nga infra të kuqe rrit qarkullimin dhe zhvillimin celular. Antistatike dhe antibacterial. Eliminon flokë kaçurrela duke mbyllur cuticle, zbut dhe rregullon rrjedhin.
Features :
• Rritja e deadfold ;
• tharje për të rrezatimit ;
• kursimin e energjisë ;
• 2000 W
• 220 V
• infra të kuqe ;
• Jeta e deri në 2000 orë ;
• diffuser të përfshira në pako.

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy