INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


ADAMANTIUM TWIN POWER
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG - Hair Straighteners

ADAMANTIUM TWIN POWER
HG - Hair Straighteners


pjatë me pllaka qeramike dhe kristaleve turmalinë

Features

:
1 pllaka qeramike dhe Kristal turmalinë ;
2 Fuqia dyfishtë 110-220 V ;
3 Fuqia e dyfishtë 210 ° - 230 ° C ;
4 Fuqia 150 W • 3 m kabllo ;
5 gati për të përdorur në 30 sekonda.

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy