INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


BIG PRO - HG Styler 2.0
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG - Hair Straighteners

BIG PRO - HG Styler 2.0
HG - Hair Straighteners


HG BIG PRO - Styler 2.0

Tags profesionale pjatë e madhe apo e madhe gati për të përdorur në 50 sekonda 2 chip kontrollin e temperaturës është konstante nga fillimi deri në fund të jetës rrudhë 30 % më të gjatë se pllaka fish konkurrentët e dyfishtë Fuqia 100 - 240V & sbquo, mundësia për të përdorur pjatë targat qeramike jashtë vendit dhe kristaleve turmalinë për një mbyllje të cuticles e flokëve duke rritur famë dhe butësi Mode stand-by mënyrën pas 30 minutash e pasivitet
150W energji elektrike kabllo -. 3 metra

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy