INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG - Hair Straighteners

HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0
HG - Hair Straighteners


HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0

ideale Tags pjatë për përdorim intensiv ose trajtimeve Keratin tëmirë në qoftë se dhomën tuaj është i mbipopulluar për të ulur kohën e pllaka dele titan në një temperaturë konstante mbajtjes Dual Fuqia 100 - 240V, aftësinë për të përdorur jashtë vendit pjatë temperatura Adjustable deri në 232 ° C me energji elektrike 150W

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy