INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


HG curl kon IRON
HG curl kon IRON - HG - Hair Straighteners

HG curl kon IRON
HG - Hair Straighteners


HG Ferro curl kon

Tags hekuri konik Professional gati për të përdorur në 50 sekonda. Ricci është e përkryer për ata që kërkojnë bending efektet dhe hairstyles të reja 30 % të jetës më të gjatë në krahasim me pranga fish konkurrentëve të dyfishtë Fuqia 100 - 240V, aftësinë për të përdorur pjatë dhe jashtë vendit. Pllaka qeramike për një mbyllje të përsosur të cuticles e flokëve duke rritur shndrit dhe butësi.
150W energji elektrike kabllo -. 3 metra

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy