INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


HG flokeve straightener STEAM
HG flokeve straightener STEAM - HG - Hair Straighteners

HG flokeve straightener STEAM
HG - Hair Straighteners


HG flokeve straightener STEAM

straightening pjatë

hg 230 avulli avulli i bën flokët perfettamenta qetë falë automatikisht lëshon avujt e ujitpjatë është e pajisur me 4 elemente qeramike që mundësojnë atë për të arritur një temperaturë prej rreth 230 gradë dhe zbutjen sipërfaqe ka një shtresë qeramike - Titaniun që nuk dëmtojnë flokët nuk, elektrizuar dhe mban lagështi.
Temperatura Adjustable nga 80 ° C deri 230 ° C max sajë të anulohet krehër me 3 pozicione, fillesat tuaja janë të udhëzuar në mes të pllakave dhe janë kontrolluar gjatë zbutjes. Gjenerator Aktuale jon (200 000 ions/cm3) A mund të përdoret në flokët e lagësht apo të thatë, avulli hg do të ju shoqërojë çdo ditë për kujdesin e flokëve tuaj.

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy