INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG - Hair Straighteners

HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0
HG - Hair Straighteners


HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0

pjatë frisee profesional Gati për të mbyllur në 40 sekonda
pjatë arrin 230 ° C, por ne rekomandojmë që ju përdorni atë në 180-200 ° C për shkak se në këto temperatura mbi Puu të krijuar një efekt të përhershëm Dual Fuqia 100 - 240Vmundësinë e përdorimit të pjatë jashtë pllaka Titanium për mbajtje të ngrohjes të lartë
kabllo 150W energji elektrike - 3 metra.

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy