INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


HG Moda Ngjyrat
HG Moda Ngjyrat - HG - Hair Straighteners

HG Moda Ngjyrat
HG - Hair Straighteners


pjatë profesionale

Tags gati për të përdorur në 30 sekonda dhe pas 60 sekondave 2 chip kontrollin e temperaturës është konstante nga fillimi deri në fund të jetës rrudhë 30 % më të gjatë se sa pllaka fish konkurrentët e dyfishtë Fuqia 100 - 240V, mundësinë e përdorimit të pjatë dhe jashtë vendit. Pllaka qeramike dhe Kristal turmalinë për një mbyllje të cuticles e flokëve nga rritje famë dhe Mode butësi stand -by mënyrën pas 30 minutave te gjate.
150W energji elektrike kabllo -. 3 metra

Related

HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy