INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG - Hair Straighteners

HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0
HG - Hair Straighteners


HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi 2.0 NEW DIGITAL

Tags Triple vëllimi i flokëve, hydrating dhe rindërtimin kokës, larë me rrezet infra të kuqe, mban lagështi e saj dhe elasticitet. Ndan molekulat e hidrogjenit pranishëm në trajtimin e ujit shtyjnë brenda ushqyesve flokëve. Për të marrë flokët më shumë efekt të shkëlqyer bërë mëndafshi dhe të thatë flokët tuaj me tharëse unik infra të kuqe.

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy