INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


HG titan ON / OFF DUO curl 1.0
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG - Hair Straighteners

HG titan ON / OFF DUO curl 1.0
HG - Hair Straighteners


HG titan ON / OFF DUO curl 1.0

Tags Iron Plate inovative profesional
Ajo nxehet brenda dhe jashtë vendit si një shufër hekuri. Gati për të përdorur në 60 sekonda temperaturës rregullueshme deri në 230 ° C jeta 30 % më shumë se pllaka fish konkurrentët e dyfishtë Fuqia 100 - 240V, aftësinë për të përdorur pjatë dhe jashtë vendit. Pllaka titan për mbylljen cuticles e flokëve duke rritur famë dhe butësi 300W kabllo të energjisë -. 3 metra

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy