INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Hair Straighteners

PRODUCTS N°: 15
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG

ADAMANTIUM TWIN POWER
HG

Features : 1 pllaka qeramike dhe Kristal turmalinë ; 2 Fuqia dyfishtë 110-220 V ; 3 Fuqia e dyfishtë 210 ° - 230 ° C ; 4 Fuqia 150 W • 3 m kabllo ; 5 gati për të përdoru...

Features : 1 pllaka qeramike dhe Kristal turmalinë ; 2 Fuqia dyfishtë 110-220 V ; 3 Fuqia e dyfishtë 210 ° - 230 ° C ; 4 Fuqia 150 W • 3 m kabllo ; 5 gati për të përdorur në 30 sekonda. ...

X

privacy