INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


PRO - HG MINI Styler 2.0
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG - Hair Straighteners

PRO - HG MINI Styler 2.0
HG - Hair Straighteners


HG MINI PRO - Styler 2.0

Tags pjatë të ngushtë profesional apo mini Gati për t'u përdorur në 50 sekonda 2 mikroprocesor që kontrollon temperatura është gjithmonë dal'inizio konstante deri në fund të jetës rrudhë 30 % më të gjatë se sa dele pllaka konkurrentët Dual Fuqia 100 - 240V, aftësia për të përdorur pjatë dhe jashtë vendit. Pllaka qeramike dhe Kristal turmalinë për një mbyllje të cuticles e flokëve duke rritur famë dhe butësi. Stand- by mënyrën pas 30 minutave te gjate.
150W energji elektrike kabllo -. 3 metra

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG
STEAM flokeve straightener - HG

X

privacy