INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


STEAM flokeve straightener
STEAM flokeve straightener - HG - Hair Straighteners

STEAM flokeve straightener
HG - Hair Straighteners


STEAM flokeve straightener

hekur

banesë
Pjatë HG 230 STEAM zbutjen avull e bën flokët tuaj të përkryer të qetë falë lëshimit të avullit të ujit automatike.
• Mund të përdoret në flokë të lagur ose e thatë.
• E pajisur me 4 elemente qeramike që mundësojnë atë për të arritur një temperaturë prej rreth 230 ° C.
•zbutja sipërfaqe ka një shtresë qeramike - Titaniun që nuk të dëmtojë flokët, nuk e elektrizuar dhe mban lagështi.
• Temperatura Adjustable nga 160 ° në 230 ° C.
• Me krehër anulohet me 3 pozicione, fillesat tuaja janë të udhëzuar në mes të pllakave dhe janë kontrolluar gjatë zbutjes.
• Një gjenerator i vërtetë jon (200 000 joneve / cm ³).
• E pajisur me tank.
• Kontrolli i temperaturës Manual.
• ON / OFF button.
• lock Siguria

Related

HG Moda Ngjyrat - HG
HG flokeve straightener STEAM - HG
HG MINI FRISEE' TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG curl kon IRON - HG
PRO - HG MINI Styler 2.0 - HG
BIG PRO - HG Styler 2.0 - HG
HG NORMAL pincë - HG
HG DUO curl TITANIUM - HG
HG titan ON / OFF DUO curl 1.0 - HG
HG 232 TITANIUM DIGITAL 1.0 - HG
HG perëndeshë mëndafshi 1.0 - HG perëndeshë mëndafshi NEW DIGITAL 2.0 - HG
ADAMANTIUM TWIN POWER - HG

X

privacy