INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


B254 keratin 230
B254 keratin 230 - LABOR PRO - Hair Straighteners

B254 keratin 230
LABOR PRO - Hair Straighteners


straighteners pjatë trajtim tejzanor keratin

pjatë Tags keratin 230, e përdorur në një temperaturë maksimale prej 180 ° C, është e përkryer për një të hekurosura qetë, curls dhe valët. Përdoret për të 230 ° C dhe të kombinuar me funksionin tejzanor, ka të gjitha karakteristikat për të kryer funksionin e nënshkrimin trajtimet Keratin.
-. Disqet në Metal Gold
-. Ekran Digital
-. Ultratinguj Function (ndihmon në ndarjen e molekulave në një shtojcë më të madhe ndaj trajtimit Keratin)
- Termostati dixhitale para - përcaktuar në 180 ° C për një përdorim kanonike të pllakës, por me mundësinë e rritjes së temperaturës deri në 230 ° C per trajtimet e Keratin
.-. Kabllo Silicone me i kthyeshëm 360 gradë

Related

B255 MINI IRON - LABOR PRO
PLUM PLATE - LABOR PRO
konik IRON - LABOR PRO
Mini Wave - LABOR PRO

X

privacy