INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


Garage TOP PROFESIONAL
Garage TOP PROFESIONAL - MUSTER - Hair Straighteners

Garage TOP PROFESIONAL
MUSTER - Hair Straighteners


Përshtatshëm

-duke mbështetje pjatë pezulluar për katër gota thithje që siguron një të mbajë të fortë dhe të sigurojnë pjatë. Mund të kombinohet me shumë pllaka për shkak të përmasave të mëdha të shkurtimeve, për shembull për pjatë të djegës të kuq me targa qeramike, kurrizit i kthyeshëm, kontroll elektronik temperaturës deri në 220 gradë Celsius, 230 V.

Related

Pjatë Heater linjë SKULL - MUSTER
Pjatë Heater WEB - MUSTER

X

privacy