INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


Pjatë Heater linjë SKULL
Pjatë Heater linjë SKULL - MUSTER - Hair Straighteners

Pjatë Heater linjë SKULL
MUSTER - Hair Straighteners


art . 24.337

- Superprofessional 230 ° C
- Elektronike
- Qeramike
- Pllaka KING SIZE 12 cm
- Kontakt rradhës
- Gati për t'u përdorur në më pak se 1 minutë
- Efekti i joneve negative
- 110-240 V ~ 50/60 Hz
- 500 W pushtet për të menjëherë të arritur
- Ekologji System: konsumon 4 herë më pak se një pjatë tradicionale

Related

Garage TOP PROFESIONAL - MUSTER
Pjatë Heater WEB - MUSTER

X

privacy