INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


Pjatë Heater WEB
Pjatë Heater WEB - MUSTER - Hair Straighteners

Pjatë Heater WEB
MUSTER - Hair Straighteners


art . 2434693

- Superprofessional
- Elektronike
- Pllaka veneered Nano Technology
- Gati për t'u përdorur në më pak se 1 minutë
- Rrëshqet butësisht mbi flokët
- Kontakt rradhës
- Efekti i joneve negative
- 110-240 V ~ 50/60 Hz
- Fuqia 500W që menjëherë të rritur temperaturën e punës
!- Ekologji System: konsumon 4 herë më pak se një pjatë tradicionale

Related

Garage TOP PROFESIONAL - MUSTER
Pjatë Heater linjë SKULL - MUSTER

X

privacy