INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


PLATE Straightening TITANIUM
PLATE Straightening TITANIUM - RETRO.upgrade - Hair Straighteners

PLATE Straightening TITANIUM
RETRO.upgrade - Hair Straighteners


me MP3 player të integruar 2 GB

Tags straightening pjatë titan me MP3 player të integruar 2 GB, me teknologji argjendi nano, jonik dhe infra të kuqe, për një rezultat të përsosur pa shkaktuar dëme të flokëve.
• integruar MP3 player me stereo speakers.
• Ekran Digital për kontrollin e lojtar dhe temperaturës.
• Ngrohja ultra të shpejtë.
• materiale plastike rezistent ndaj temperaturave të larta.

Related

Curling TITANIUM IRON - RETRO.upgrade
PLATE TITANIUM HIGH PERFORMANCE - RETRO.upgrade
TITANIUM PLATE - RETRO.upgrade
TITANIUM PLATE - RETRO.upgrade
PLATE SIZE M. - RETRO.upgrade
Valëzim IRON NË TOURMALINA - RETRO.upgrade

X

privacy