INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


TITANIUM PLATE
TITANIUM PLATE - RETRO.upgrade - Hair Straighteners

TITANIUM PLATE
RETRO.upgrade - Hair Straighteners


PIASTRA NË TITANIO

Tags titan pjatë të teknologjisë nano argjendi me performancë të lartë, infra të kuqe, jonet negative, të cilat e bëjnëflokët e butë dhe të butë, nuk ka dëme të ngrohjes.
• Ngrohja ultra të shpejtë.
• Temperatura Adjustable me ekran dixhital.
• rezistent ndaj temperaturave të larta materiale.

Related

Curling TITANIUM IRON - RETRO.upgrade
PLATE TITANIUM HIGH PERFORMANCE - RETRO.upgrade
TITANIUM PLATE - RETRO.upgrade
PLATE Straightening TITANIUM - RETRO.upgrade
PLATE SIZE M. - RETRO.upgrade
Valëzim IRON NË TOURMALINA - RETRO.upgrade

X

privacy