INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


Valëzim IRON NË TOURMALINA
Valëzim IRON NË TOURMALINA - RETRO.upgrade - Hair Straighteners

Valëzim IRON NË TOURMALINA
RETRO.upgrade - Hair Straighteners


' Urdhër i veçantë'

Tags Iron valëzojnë tourmalina urdhër të veçantë. Forma e tij të veçantë lejon krijimin e valëve të mesme - të mëdha duke i dhënë pamjen e modës e flokëve. Teknologji e saj jonik prodhon një ngrohje të butë me infra të kuqe, joneve negative, të cilat e bëjnëflokët e butë dhe të butë, pa shkaktuar dëme të ngrohjes në flokët. Funksionijonik u bashkua me teknologjinë e infra të kuqe, lejon të nxehtit të depërtojnë brenda flokëve duke thyer molekulat e ujit nga brenda jashtë. Flokët pas përdorimit pjatë shufër do të jenë të shndritshme dhe të butë.

Related

Curling TITANIUM IRON - RETRO.upgrade
PLATE TITANIUM HIGH PERFORMANCE - RETRO.upgrade
TITANIUM PLATE - RETRO.upgrade
TITANIUM PLATE - RETRO.upgrade
PLATE Straightening TITANIUM - RETRO.upgrade
PLATE SIZE M. - RETRO.upgrade

X

privacy