INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


TERMIX PLATE
TERMIX PLATE - TERMIX - Hair Straighteners

TERMIX PLATE
TERMIX - Hair Straighteners


TERMIX PIASTRA

pllaka

Termix punësojë teknologji të përparuar me turmalinë qeramike.
Me gjenerata e fundit e flokëve të infra të kuqe janë zbutur nga brenda jashtë. Ngrohjes nuk është më në kontakt të drejtpërdrejtë me cuticle dhe për këtë arsye nuk e dëmtojnë atë, por depërton thellë straightening flokët tuaj në një të qëndrueshme.
Në dispozicion në Mini, kube, 10, 18, ​​27, 32 dhe 45 mm në diametër.

Related

X

privacy