INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


pranga Që përsëritet
pranga Që përsëritet - UPGRADE - Hair Straighteners

pranga Që përsëritet
UPGRADE - Hair Straighteners


Tags ndjenjë i patentës vetë Rolling Upgrade
Origjinalitetin e hekurit kodrina përmirësuar është se ajo mund të rrotullohen në 360 gradëtitan shufra ngrohje, duke krijuar curls bukura dhe rrathë të përcaktuara mirë në një kohë shumë të shkurtër. Përdorimi i ROLLING është shumë e thjeshtë : është e mjaftueshme që të bllokohet një bllokoj e flokëve në mengene vendosur mbi bar dhe rrotullohen këtë me gishtat tuaj tregues dhe gishtit, duke dërguar fillesë rreth bar. Në majë të përmirësuar kodrina hekuri është vendosur një shirit teflon të ngjyrë të kuqe, e cila shërben për të treguar ndryshim të temperaturës së hekurit, që të bëhet në ngjyrë të bardhë. Kjo do të thotë se pajisja ka arritur temperaturën e vendosur dhe më pas është gati
për përdorim. ROLLING hekur UPGRADE ka një ekran dixhital ku ju mund të shikoni dhe të përcaktuar temperaturën e dëshiruar. Pajisja është programuar automatikisht për të arritur temperaturën e 180 gradë, kështu që është e mundur më pas, nga shigjetat e vendosura në dorezë, të vendosur temperaturën nga një minimum prej 50 gradë në një maksimum prej 210 gradë. Titanium ju lejon të keni një temperaturë uniforme në të gjithë bar, duke lejuar rezultate të shquar.

Related

Rolling UPGRADE - UPGRADE
TITANIUM PRO UPGRADE - UPGRADE
UPGRADE NEWAVE - UPGRADE
PLATE H2arganOIL - UPGRADE

X

privacy